Restauranttips i Tyrkia
Når du er i Tyrkia, så må man smake på lokale spesialiteter. Mye av maten i tyrkia inneholder brød, ost av geitemelk, grønnsaker og ris. Til dette har man enten kjøtt eller ris. Kebab er kanskje det mest kjente retten fra Tyrkia, og den versjonen som vi kjenner til i Norge er såkalt döner kebab.
– Uoppdaget perle? Hotel Sensimar i Kemer
Star Tour har turer til flere steder i Tyrkia, og har god kjennskap til de fleste stedene. Under kommer deres tips til restaurant som du må besøke når du er i området:
Kemer
La Luna Kemer
Midt i Kemer ligger byens mest besøkte restaurant, Casa La Luna. Her får du spesialiteter fra Tyrkia, men du kan også få bacon, som du ellers nesten ikke får kjøpt i tyrkia. La Luna ligger i enden av shoppinggaten.
Antalya
Seraser
Med jazzmusikk i bakgrunnen ligger alt til rette for en vellykket kveld på gourmetrestauranten Seraser. Denne befinner seg i gamlebyen i Antalya, og kan by på spennende retter med inspirasjon fra Frankrike og Tyrkia.
Side
Aphordite
Er du i gamlebyen i Side, så anbefales det en tur innom Aphordite, som tilbyr lekre retter fra det tyrkiske kjøkken.